A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ділились досвідом добровільного об`єднання

Дата: 30.01.2018 16:43
Кількість переглядів: 1127

Сьогодні 30 січня Томашпільська громада приймала делегацію Летківської сільської ради Тростянецького району Вінницької області з обміну практичними напрацюваннями у реалізації положень Закону України «Про добровільне об`єднання територіальних громад». До Томашполя завітали представники Летківської сільської ради на чолі з сільським головою Ларисою Драпак.

Вітаючи гостей Валерій Немировський зазначив, що наділення територіальних громад реальними повноваженнями і фінансовими ресурсами є вагомою складовою системних реформ, що наполегливо впроваджуються в нашій державі.

Відповідаючи на питання Валерій Федорович заявив, що остраху не було, адже той, хто стартує першим, отримує найбільші зиски. Людям роз`яснювалось, що суттєво нічого в селі не змінюється, сільські голови стають в.о. старост увесь штат сільської ради залишається на місці, адже основною вимогою добровільно об`єднання є покращення надання послуг нашим жителям. Тому основним завданням при виборі центральної садиби має бути наявність основних служб і фінансова спроможність громади в майбутньому.

Далі гості ознайомились з роботою Раківського старостату, побували в сільському будинку культури та дитсадку, також відвідали Томашпільський дитсадок та школу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь