A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали ювілярку

Дата: 05.04.2022 09:06
Кількість переглядів: 806

У непростий для України час прийшов до Ганни Михайлівни Меєчко, жительки села Антонівка нашої територіальної громади, її поважний 90-річний ювілей. Чи  думалося їй , що доведеться знову, як і колись у дитинстві, почути звуки  та переживати страхіття війни – нинішньої, нещадної, сповненої небаченої жорстокості, незбагненної розумом звичайної порядної людини?!  Не думалося й не гадалося навіть у найстрашніших снах.

 Та все ж навіть у таких нелюдських умовах є хвилиночки для радості, для щастя, бо як без них жити? Тож тому, що про поважний ювілей Ганни Михайлівни не забули в її рідному селі, що привітати стареньку іменинницю в день народження 1 квітня 2022 р. прийшли Антонівський сільський староста Альона Балган та соціальна робітниця Центру надання соціальних послуг селищної ради Лариса Малінка, жінка раділа щиро.  Гості передали ювілярці сердечні вітання з 90-річчям від селищного голови Валерія Немировського і вручили їй подарунок та  ще набір солодощів, бо який то день народження без них!
Тож хай у житті цієї працьовитої, доброзичливої, сонячної душі жінки буде ще багато щасливих днів народження. Цього бажали їй  найрідніші люди - сини  Володимир та Олексій зі своїми сім’ями. Але найбільшими побажаннями були ті, де звучали  сьогоднішні мрії кожного в Україні – щоб швидше прийшла ПЕРЕМОГА над російським агресором, щоб у дружньому колі під мирним небом змогли по-справжньому відсвяткувати наступні дні народження  Ганни Михайлівни. Віримо, що так і буде. А ювілярці – ще довгих років життя і здоров’я!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь