A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Гарний подарунок до величного свята

Дата: 07.04.2022 14:48
Кількість переглядів: 702

У день великого християнського свята – на Благовіщення – з гарною благою звісткою і не просто з привітанням, а й з гарним дарунком завітав до працівників місцевої служби ДСНС селищний голова Валерій Немировський. Він вручив колективу наших рятувальників надзвичайно потрібні в роботі пожежні каски (13 штук) , 4 пожежні пояси, пально-мастильні та будівельні матеріали, придбані за кошти місцевого бюджету.

 Звертаючись до особового складу рятувальників, він наголосив на значимості їхньої професії, особливо в цей час, коли в Україні йдуть масштабні воєнні дії, коли рятувальники рятують не лише матеріальні цінності, а й людські життя, а тому слід потурбуватися й про  життя і здоров’я  і самих бійців ДСНС. Отже, придбана екіпіровка сприятиме добросовісному виконанню ними призначених завдань.
 За турботу про ДСНС-ників подякували очільнику місцевої громади селищному голові Валерію Немировському начальник 6-го Державного пожежно-рятувального загону полковник служби цивільного захисту Олег Притуляк та заступник ДПРЗ -6 майор  служби цивільного захисту Михайло Сливка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь