A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Міжнародний День пам’яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2022 08:22
Кількість переглядів: 486

26 квітня минає 36 років  з тих пір, коли в Україні сталася найбільша в світі на той час техногенна катастрофа - аварія на Чорнобильській АЕС. Вона стала болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням багатьох держав. Однак наслідки цієї трагедії могли бути ще набагато масштабнішими.

Дорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи нашої територіальної громади!

День вшанування Вашого подвигу – це ще одна нагода низько вклонитися усім ліквідаторам страшної трагедії, усім, хто ціною власного життя подарував нам нинішній день. Минають роки, але не минає біль від втрати наших героїв-ліквідаторів. Досі від наслідків тієї техногенної катастрофи потерпають мільйони громадян. Слово «Чорнобиль» для всієї планети Земля стало синонімом ядерної смертельної стихії. Навіть  важко уявити, скільки зусиль довелося докласти, аби захистити світ від жахливої катастрофи.
З кожним днем стає все менше людей, які могли б із власного досвіду розповісти про подвиг, зроблений ними на Чорнобильській АЕС. Кожної години нещадний атом підриває здоров'я тих, хто за позовом серця заради благополуччя і безпеки кожного із нас працював на забруднених територіях. Вони йшли на цей подвиг за покликом серця, не думаючи про нагороди,відзнаки та пільги.
Сьогодні наш святий обов'язок – пам'ятати, якою ціною дісталася перемога над атомною стихією, шанувати героїв-чорнобильців, надавати дієву допомогу усім, хто з честю прийняв суворий виклик чорнобильської біди.
Дорогі ліквідатори, від усього серця бажаємо Вам доброго здоров'я, міцності духу, сімейного благополуччя, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, миру та спокою на довгі роки.
  Селищний голова Валерій Немировський, старости старостинських округів Томашпільської ТГ, депутати та члени виконкому Томашпільської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь