A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Герої не вмирають!

Дата: 30.05.2022 20:16
Кількість переглядів: 466

Живим коридором зустрічав сьогодні Томашпіль загиблого у російсько – українській війні ГЕРОЯ, яланчанина Романа Івановича  КУШНІРА. Ще один воїн доєднався до небесної армії синів української землі – захисників України.


   Так рано обірвалася нитка його життя, так нагло і жорстоко розправилася смерть із мужнім, відважним героєм, що більше за все любив рідну землю
і працю на ній, свою сім’ю – родину, друзів – побратимів.
   Роман за першим покликом пішов на фронт на початку війни з російським агресором (2014 рік), щоб захистити нас від «руського міра», щоб захистити свободу, незалежність, територіальну цілісність нашої країни. А вже 1 березня 2022 року знову став до лав ЗСУ на захист України.  Він віддав цій боротьбі те, що є найдорожчим для кожного, - своє життя.
   Ми вічно пам’ятатимемо твій подвиг, мужній герою! Вічна пам'ять тобі і Царство небесне. Розділяємо біль гіркої втрати з родиною Романа Івановича. Хай Бог кріпить вас у горі, хай швидше настане мир, за який  поклав свою голову Ваш син, чоловік, батько – справжній ПАТРІОТ України!
Вічна слава і пам'ять герою! Слава Україні і її захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь