A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали зі святом

Дата: 04.07.2022 14:55
Кількість переглядів: 486


Сьогодні професійне свято відзначають працівники Національної поліції України. До правоохоронців  чергової частини відділення поліції №2 Тульчинського РВП прибув селищний голова Томашполя Валерій Немировський.


  Вільні від чергування працівники поліції зібралися в актовій залі. З вітальним словом до них звернувся начальник відділення Віктор Пірус, який наголосив, що в нинішніх умовах - умовах воєнного стану, запровадженого в країні – особливо зросла роль охоронців правопорядку. На їхні плечі лягла величезна відповідальність за реалізацію державної політики в сфері забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги. І колектив Томашпільського відділення успішно справляється з поставленими завданнями.
 Селищний голова Валерій Немировський, вітаючи правоохоронців, зауважив:
-       Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій  мешканців селища і всієї громади, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.
У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Висловлюю щиру вдячність всім працівникам поліції, ветеранам служби за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. Впевнений, що ви й надалі будете робити усе від вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.
 Керівники вручили великій групі правоохоронців Подяки селищної ради та відділення № 2 Тульчинського РВП  за сумлінне і відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, самовідданість у справі боротьби із злочинністю, захисту прав і свобод людини та з нагоди професійного свята.
А найзворушливішим моментом святкування став перегляд відеоролика знятого НВК «Томашпільська школа-гімназія», на якому діти працівників поліції читають вірші про роботу своїх батьків, а Ірина Кривов’яз виконує пісню «Хай щастить, поліції у службі хай щастить».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь