A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Зі святом Водохреща, із Богоявленням!

Дата: 19.01.2023 01:32
Кількість переглядів: 240

Дорогі жителі та гості Томашпільської громади!

Це свято завершує цикл зимових свят та знаменує собою величну подію в історії християнства – хрещення Божого Сина, Спасителя світу Ісуса Христа. Прийнявши понад  дві тисячі років тому хрещення в річці Йордан, Господь освятив Собою усі водні простори Землі. З тих пір він освячує й кожного із нас під час нашого хрещення.
    Нехай  життєстверджуюча сила Божої любові наповнить усі наші серця світлою радістю, прагненням до єдності та порозуміння. Хай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до  своїх родин, до рідного Томашпільського краю, до всієї України! А вселенська сила освяченої води змиє усі ворожі дії і негаразди й стане для кожного ще й джерелом життєвої наснаги і впевненості.
   Зичимо усім жителям громади міцного здоров’я, довголіття та благополуччя. Нехай освячена цього дня Йорданська водичка очистить наші душі від тривог і негараздів, зробить нас добрішими один до одного й духовно здоровішими та сильнішими. Укріпи і вбережи, Боже, наших воїнів і даруй Україні мир і Перемогу на многії і благії літа.
Зі святом!
Селищний голова Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь