Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

15 жовтня – День працівників харчової промисловості

Дата: 15.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 75

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості Томашпілля!
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Щороку у третю неділю жовтня, відзначається День працівників харчової промисловості, яка є однією з основних галузей економіки нашої країни. Адже саме вона в умовах сьогодення має тенденцію дуже швидко розвиватися задля того, щоб відповідати сучасним запитам та смакам споживачів. І саме завдяки вашим зусиллям щодня на полицях магазинів з’являються найбільш необхідні продукти для населення.

З перших днів війни, навіть попри небезпеку, ви продовжували й продовжуєте працювати та забезпечувати продовольством жителів не лише нашої громади, а й сусідніх населених пунктів.
Сердечно дякуємо вам за щоденну кропітку працю, професіоналізм, почуття високої відповідальності. За те, що задовольняєте потреби кожної родини у якісних та смачних продуктах харчування. Дякуємо за підтримку Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб. Нехай втілюються у життя всі ваші задуми і плани, які працюватимуть на Перемогу й на благо розквіту громади та всієї нашої України.
Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, творчого натхнення, вагомих здобутків і мирного неба. Нехай ваша праця гідно оплачується, а в домівках панують любов, злагода та взаєморозуміння.
З повагою голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, депутатський корпус, члени виконавчого комітету селищної ради, старости старостинських округів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь