A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Подарунки до свята нетребівчанам

Дата: 02.10.2017 17:03
Кількість переглядів: 734

   1 жовтня у професійний День працівників освіти Томашпільський селищний голова Валерій Немировський разом із начальником селищного відділу освіти Ігорем Ярошем привітали вчителів Нетребівської школи з професійним святом.

Вони  подякували усім працівникам  за сумлінну та невтомну працю, мудрість і терпіння, побажали міцного здоров’я, миру і добра, успіхів у формуванні найкращих якостей підростаючого покоління, вручили нетребівським вчителям принтер. Та найголовнішим подарунком нетребівчанам від селищного голови став новесенький мікроавтобус Ford Transit V363 Minibus німецького виробництва, що розрахований на 18 місць. 
    Селищний голова  відзначив, що і для нього цей день - дуже гарне і приємне свято, бо не так часто доводиться вручати такі подарунки. Посмішки, радість в очах, щасливі обличчя дорослих і дітей надихають на те, щоб робити якнайбільше гарних, позитивних і корисних справ і в інших громадах, які приєдналися до Томашпільської селищної ради. 
 «Нам є що сказати про свою роботу і навіть чим гордитися, - сказав Валерій Немировський. -Плани наші на майбутнє - зробити життя людей кращим та комфортнішим. Цей день показує, що всі проблемні питання, які є у нашій об’єднаній громаді, можуть бути вирішені завдяки добрій співпраці та старанню». 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь