A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

За результатами 2015 року відбулась співбесіда В.Немировського з представниками районної влади

Дата: 04.12.2015 14:47
Кількість переглядів: 993

Наближається до завершення 2015-ий календарний рік. І традиційно в перших числах грудня в районі проходять співбесіди голови райдержадміністрації з сільськими та селищними головами, на яких аналізуються  попередні результати роботи органів місцевого самоврядування щодо виконання бюджету, питання соціального характеру та інші,  заслуховуються плани на майбутній рік.

  Згідно з графіком, 3 грудня співбесіду проходив селищний голова Томашполя Валерій Немировський. У звіті голови основна увага була зосереджена на таких ключових питаннях, як соціальний захист військовослужбовців-учасників АТО, їхніх родин та забезпечення земельними ділянками, дотримання прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також соціального захисту найбільш вразливих категорій громадян, дітей під опікою, кризових сімей, проведення робіт з вуличного освітлення та реконструкції і ремонту доріг селища, забезпечення населення якісною питною водою, проведення благоустрою, впорядкування сміттєзвалища, організації роботи громадських формувань.

  По кожному із зазначених пунктів було що сказати селищному голові, адже, незважаючи на складну фінансову ситуацію та несприятливі  економічні умови, вдалося багато чого зробити для благоустрою селища та для його громадян. На співбесіді розглядалися й питання, які потребують спільного вирішення як районною владою, так і селищною радою. Це стосувалося реконструкції паркової зони селища, участі в конкурсах з метою залучення додаткових коштів до селищного бюджету, будівництва нових багатоквартирних будинків для молодих сімей, забезпечення умов праці медичним працівникам сімейної медицини, роботи у неділю речового ринку та ін..

  Більше години тривала ділова конструктивна розмова, у якій брали участь керівники району – голова РДА Олександр Закорченний і його перший заступник Віктор Ставнійчук, голова районної ради Дмитро Коритчук, керівники відділів райдержадміністрації, податкової, пожежної інспекції, поліції, сімейної медицини, Держгеокадастру. Загалом робота селищного голови, виконкому та депутатського корпусу селищної ради отримала високу оцінку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь