A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська громада зібрала допомогу своїм землякам у зону АТО

Дата: 04.12.2015 16:50
Кількість переглядів: 984

У неділю в Україні відзначатиметься День її Збройних Сил. Воїни української армії гідно виконують свій професійний обов’язок, захищаючи територіальну цілісність, незалежність держави, мир і спокій на рідній землі. Але бойові дії на східних рубежах України змушують кожного з нас із тривогою вслухатися у повідомлення, що надходять з Донбасу, Луганська, де несуть службу і наші земляки.

  Тож напередодні свята, відгукнувшись на ініціативу районної ради, жителі Томашпільської територіальної громади активно долучилися до збору гуманітарної допомоги воїнам, аби порадувати їх домашніми смаколиками, нагадати, що їх пам’ятають, що їм вдячні за мирне небо над головою, за спокійний сон і можливість жити і працювати в нормальних умовах. За два дні до селищної ради надійшли продовольчі товари для воїнів АТО: домашня консервація, цукор, крупи, печиво, чай, мінеральна вода, картопля, цибуля тощо від жителів селища. Особливо активними були жителі вулиць, де попрацювали депутати  Валерій Балдинюк, Валерій Червань, Володимир Шпілейко, Андрій Щербатий, Валентин Кучковський, Юрій Чорногуз, Валентина Залюбівська, Василь Дудник, провівши з людьми роз’яснювальну роботу.

  Отож зібрані громадою продукти спільно з таким же гуманітарним вантажем від інших громад району цими днями отримають військові, що знаходяться в зоні бойових дій. Хай для них це буде щирий дарунок у святковий день від вдячних земляків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь