A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святкування Дня фізичної культури та спорту

Дата: 11.09.2014 20:48
Кількість переглядів: 1347

Сьогодні, на районному стадіоні «Колос» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята - Дня фізичної культури та спорту. Для представників спортивної спільноти – тренерів, викладачів, ветеранів спорту та юних спортсменів було організовано яскраву концертну програму.
Розпочалися урочистості парадом усіх учасників свята, урочисто крокували представники делегацій сільських та селищних рад району.
Привітати спортсменів, аматорів, ветеранів, учасників районних заходів із святом прибули почесті гості: перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Валентина Залюбівська та завідуюча організаційним відділом обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Світлана Коновалова, побажали всім присутнім здоров’я, краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.
 своїй вітальній промові Віктор Анатолійович, звертаючись до спортивної еліти району, відзначив, що вони є прикладом для усієї територіальної громади. Висловив вдячність за вагому підтримку спортивної галузі району Споришу Івану Дмитровичу – голові приватного сільськогоУсподарського підприємства «Перемога» с. Високе, приватним підприємцях смт. Томашпіль Тімкову Сергію Андрійовичу та Мандришу Олександру Анатолійовичу, директору СО «Томашпільські електромережі» Стандніку Івану Андрійовичу, директору ДП «Томашпільводоканал» Лунголу Володимиру Григоровичу, селищним головам району Немировському Валерію Федоровичу та Тихолазу Миколі Миколайовичу.
Під час урочистостей Почесними Грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради, відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» було нагороджено кращих представників спортивної громади району. Гучними оплесками вітали присутніх переможців міжнародних турнірів, призерів чемпіонатів України, чемпіонів районних та обласних змагань. Окремо відзначили ветеранів спорту, які з року в рік примножували славні спортивні здобутки Томашпільщини.
В ході свята за ініціативою начальника відділу у справах фізичної культури та спорту райдержадміністрації Григорія Слободяна відбулася благодійна акція збору коштів на допомогу у лікуванні наших військовослужбовців, які наразі знаходяться в Вінницькому військовому госпіталі. Учасниками свята було зібрано 1352 гривні.[
По завершенню урочистостей на стадіоні відбулися змагання з різних видів спорту між командами делегацій свята.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь