A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні

  Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.   Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.  Отримані відповіді дозволять проаналізувати стан підприємств, перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та існуючі бар’єри на ринку праці.   Контактна особа з боку Міністерства економіки України у разі виникнення уточнюючих питань або необхідності отримання додаткової інформації – Юлія Квас, головний спеціаліст відділу трудової міграції департаменту праці та зайнятості Міністерства економіки України, +380 (68) 119 79 59, kvas@me.gov.ua.   Опитування знаходиться за посиланням https://forms.gle/4w9eYEtMTPRQZdD88

16:37 19.02.2024

Форум “Зустріч для змін” 17 лютого 2024 року

ГО "Інститут медіації партнерства" разом з Національною мережею розвитку локальної філантропії запрошують на форум “Зустріч для змін” - подію, що ініціює діалог між бізнесом, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування.  Тут спікери поділяться інструментами для підвищення ефективності проєктів, напрацюваннями щодо взаємодії під час реалізації активностей спільно з громадським сектором, органами місцевого самоврядування та бізнесами. "Зустріч для змін" дозволить вам визначити потенційні шляхи для співпраці між різними секторами, що може привести до створення сталого партнерства.

13:14 15.02.2024

Профілактика отруєння бджіл

З метою профілактики отруєння бджіл, підвищення рівня обізнаності щодо вимог законодавства у сфері бджільництва, в тому числі застосування засобів захисту рослин, основних причин отруєння бджіл, а також алгоритму дій при встановленні факту отруєння бджіл та налагодження ефективної комунікації між фізичними особами та субʼєктами господарювання, які використовують засоби захисту рослин, власниками пасік та представниками обʼєднаних територіальних громад, пропонуємо ознайомитись із презентація на тему профілактики отруєння бджіл (документ *.pdf відкриється у окремому вікні)

13:39 12.02.2024

Депутати Вінницької обласної Ради дали старт обласному  конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ»

Вячеслав Соколовий провів позачергову 49 сесію Вінницької обласної Ради. Депутати ухвалили рішення «Про конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» у 2024 році». Пріоритети конкурсу – всебічна підтримка Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, облаштування укриттів, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовою агресією, забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для відновлення і реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

09:56 08.02.2024

ТОВ «Серволюкс-Генетик» - українська генетична компанія, яка займається розведенням племінних свиней

ТОВ «Серволюкс-Генетик» - українська генетична компанія, яка займається розведенням племінних свиней, здійснює реалізацію тригібридних поросят (породи п’єтрен, ландрас, велика біла), живою вагою 10-12 кг, 25-30 кг. Поголів’я поросят вакциноване, мають швидкі темпи росту, середньодобові прирости становлять 980-995 грам на добу, живої ваги 120 кг досягають у віці 150-160 днів від народження.

12:12 31.01.2024

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Це єдиний чинний загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних і волонтерських ініціатив в Україні. Його проводить Асоціація благодійників України.

12:08 31.01.2024

Створена платформа для консультаційних послуг щодо інтеграції людей з інвалідністю

Конфедерація роботодавців України за підтримки Міжнародної організації праці розробила посібник для роботодавців щодо працевлаштування осіб з інвалідністю та Платформу з надання інформаційних та консультаційних послуг для роботодавців щодо інтеграції людей з інвалідністю на робочі місця.

15:04 19.01.2024

Приєднуйся до професіоналів! Обирай ДШВ!

Особливість ДШВ – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою. Десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих і рішучих та шукають фахівців різних напрямків. Подати заявку можна за посиланням. Шлях ДШВ – завжди бути першими. Це твій шлях. Обирай ДШВ!

16:31 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь