A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

ТОВ «Серволюкс-Генетик» - українська генетична компанія, яка займається розведенням племінних свиней

ТОВ «Серволюкс-Генетик» - українська генетична компанія, яка займається розведенням племінних свиней, здійснює реалізацію тригібридних поросят (породи п’єтрен, ландрас, велика біла), живою вагою 10-12 кг, 25-30 кг. Поголів’я поросят вакциноване, мають швидкі темпи росту, середньодобові прирости становлять 980-995 грам на добу, живої ваги 120 кг досягають у віці 150-160 днів від народження.

12:12 31.01.2024

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2023»

Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Це єдиний чинний загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних і волонтерських ініціатив в Україні. Його проводить Асоціація благодійників України.

12:08 31.01.2024

Створена платформа для консультаційних послуг щодо інтеграції людей з інвалідністю

Конфедерація роботодавців України за підтримки Міжнародної організації праці розробила посібник для роботодавців щодо працевлаштування осіб з інвалідністю та Платформу з надання інформаційних та консультаційних послуг для роботодавців щодо інтеграції людей з інвалідністю на робочі місця.

15:04 19.01.2024

Приєднуйся до професіоналів! Обирай ДШВ!

Особливість ДШВ – швидкість, мобільність та високий рівень підготовки кожного бійця Десантно-штурмові війська – це колектив високих професіоналів та справжніх друзів. Їх досвід та велика кількість вдалих військових операцій - це впевненість, що поруч з тобою досвідчені командири, уважні та непохитні в бою. Десантно-штурмові війська запрошують до своїх лав сміливих і рішучих та шукають фахівців різних напрямків. Подати заявку можна за посиланням. Шлях ДШВ – завжди бути першими. Це твій шлях. Обирай ДШВ!

16:31 16.01.2024

Гранти на навчання від Scholarship

Запрошуємо студентів та абітурієнтів Вінницької області Тульчинського району взяти участь у соціальній програмі Scholarship. 

16:21 08.01.2024

Донорська кров дозволяє рятувати життя як військових, так і цивільних

З метою заповнення лікарняного банку крові КНП «Вінницький обласний центр служби крові Вінницької обласної ради» 12 грудня 2023 року буде працювати виїзна бригада центру з метою заготівлі донорської крові ( з 9.00год. цілий робочий день).

15:45 01.12.2023

Щодо діяльності Ради бізнес-омбудсмена

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» спільно з представниками Ради бізнес-омбудсмена за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографічні матеріали з інформацією щодо діяльності Ради бізнес-омбудсмена. (завантажити).

11:07 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь