A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Для керівників, бухгалтерів, юристів, кадровиків та економістів аграрних підприємств підготовлено семінар: «Відміна воєнних податкових пільг, реєстрація прав на с.г. угіддя, бронювання і військовий облік, помилки у зарплатному звіті, нова форма

Центр професійних бухгалтерів України  за підтримки облагрооб’єднання «Вінницька рада сільгоспвиробників» продовжує організацію навчальних семінарів серед аграрних підприємств.Так для керівників, бухгалтерів, юристів, кадровиків та економістів аграрних підприємств підготовлено 4-й семінар у 2023 році: «Відміна воєнних податкових пільг, реєстрація прав на с.г. угіддя, бронювання і військовий облік, помилки у зарплатному звіті, нова форма ПН і декларації з ПДВ, уточнення ЄП 4-ї групи, РРО, Е-ТТН».

10:14 13.09.2023

Ряд організаційних та практичних заходів щодо забезпечення протипожежного захисту і підготовки об’єктів до роботи в осінньо- зимовий період 2023-2024 років

Враховуючи той факт, що з настанням осінньо-зимового періоду різко загострюється ситуація з пожежами, зростає їх кількість та розмір нанесених матеріальних збитків, пропонуємо керівникам  підприємств здійснити ряд організаційних та практичних заходів щодо забезпечення протипожежного захисту і підготовки об’єктів до роботи в осінньо- зимовий період 2023-2024 років:

14:17 08.09.2023

Обережно сказ!

Сказ — це небезпечне гостре вірусне захворювання людей та тварин з ураженням нервової системи. При відсутності своєчасної екстреної вакцинації є загрозливим для життя. 

11:49 07.09.2023

Розпочав роботу сайт «Поверни своє» - про фіксацію збитків, завданих війною

Розпочав роботу сайт «Поверни своє». Головне завдання платформи – надати у доступному вигляді інформацію, для чого та як правильно документувати збитки, що завданні російським повномасштабним вторгненням в Україну.

10:59 30.08.2023

Картопляна міль - небезпечний карантинний організм!

Поширення. Карантинний шкідник у Криму та інших областях південного степу України. Пошкоджує картоплю під час вегетації,  бульби у сховищах, тютюн, баклажани, томати, дурман, паслін та інші культурні й бур’янисті пасльонові.

12:49 24.08.2023

Держпродспоживслужба нагадує про правила проведення десикації ярих культур

На сільськогосподарських підприємствах Вінницької області проводиться підготовка до збиральних робіт зернових культур та ріпаку. З метою поліпшення умов збирання окремих площ сільськогосподарських культур, особливо ріпаку, господарства можуть проводити десикацію цих посівів.

10:02 12.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь