A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

На сесії вирішувалися важливі для селища питання

Дата: 22.03.2016 08:18
Кількість переглядів: 869

У п’ятницю, 18 березня, відбулася 5 позачергова сесія  селищної ради 7 скликання, у якій взяли участь 14 депутатів із 22-ох. До речі, депутатський склад селищної ради нині вже у повному складі, оскільки 6 березня 2016 р. на повторних виборах у окрузі №11 (вул.. Молодіжна) депутатом обрано Ларису Володимирівну Юзвак. Перед  початком сесії з обранням її привітав селищний голова Валерій Немировський та вручив Ларисі Володимирівні депутатське посвідчення. 
На розгляд 5 сесії виносилося 24 питання, шляхом голосування як невідкладні додали ще 2 . Таким чином порядок денний було сформовано.
Серед важливих питань, які розглянули депутати, - клопотання Томашпільського ККП про прийняття на баланс селищної ради парку культури та відпочинку, який  вкрай необхідно капітально реконструювати, надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт вулиць Миколи Леонтовича та Робітничої, за наполяганням депутата С.Г.Явтуховської додали ще й вул.. Садову (26 питання п/д), затвердження порядку проведення громадських обговорень та ініційовано добровільне об’єднання територіальних громад.
Більшість питань стосувалися затвердження технічної документації із землеустрою , 2 – надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі.
Рішення прийнято і щодо внесення змін до персонального складу виконкому селищної ради. Оскільки Юзвак Л.В. обрано депутатом селищної ради, її виведено зі складу виконкому, а натомість введено С.І. Горупашенка. Прийнято рішення й з інших питань порядку денного.                         

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь