A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Сесія пройшла в діловій і конструктивній обстановці

Дата: 14.07.2016 08:31
Кількість переглядів: 692

Відбулася 8 позачергова сесія 7 скликання Томашпільської  селищної ради. Розпочалася  вона з приємної новини: селищний голова Валерій Немировський розповів про участь нашої гандбольної команди «Олімпік» у чемпіонаті України, що цими днями проходив у м. Южний Одеської області і на якому команда Томашполя зайняла 8 місце. Здавалося б, що місце не таке вже й високе, але якщо врахувати, що наші гандболісти залишили   позаду команди з міст обласного значення – Харкова й Тернополя, то здобуток спортсменів таки вагомий.

На порядок денний 8 сесії виносилося 13 питань. Першим розглядалося питання «Положення про футбольний клуб «Томашпіль». По ньому всі 14 депутатів прийняли позитивне рішення. Далі вони розглянули інші питання порядку денного, зокрема ті, що стосувалися внесення доповнень  до «Програми соціально-економічного розвитку територіальної  громади на 2016 рік, затвердженої рішенням 2 сесії селищної ради 7 скликання від 10. 12. 2015 року» та уточнення планових показників. Ці зміни зумовлені необхідністю виділення коштів із місцевого бюджету на співфінансування грантів,виграних в обласних конкурсах, та фінансування спортивних клубів для участі в тренувальних зборах та змаганнях тощо. Під час обговорення  5 питання – депутатського звернення депутата виборчого округу №12 Д.О.Балинського про виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення опор, ліхтарів для освітлення в нічний час частин вулиць Робітнича, Набережна -  після доповнень, які зробив селищний голова, до рішення внесли ще й частини вулиць Леонтовича, Гоголя.

Прийнято відповідні рішення й з решти питань порядку денного сесії. В її завершення заслухали депутати і заяву, яку зачитав депутат Дмитро Балинський. Відповідь на питання, порушені в ній, селищна рада надасть заявникові у визначені законодавством строки.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь