A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Гарний приклад для наслідування

Дата: 08.04.2016 08:36
Кількість переглядів: 1006

Чимало років своїм не дуже привабливим виглядом дратувала томашпільчан міська автобусна зупинка біля пологового будинку. Та завдяки небайдужості до того, яким є наше селище, депутата селищної ради Анатолія Михайловича Шкурака, завдяки його прагненню зробити щось конкретне для людей, щоб було зручніше, комфортніше їм жити, ця зупинка відтепер виглядатиме зовсім інакше. 
Вимощена сучасною тротуарною плиткою, добротно зроблена майстрами, вона стане ще одним свідченням того, що для доброї справи  завжди знайдуться і час, і кошти. Головне – бажання ці добрі справи робити. Анатолію Михайловичу до цього не звикати, адже скільки слів вдячності на його адресу чуємо від учителів та учнів не лише Томашпільської школи - гімназії, а й інших шкіл району, від пасажирів автобусних маршрутів, які обслуговує приватний підприємець Шкурак А.М., від виборців, які делегували його до місцевого органу самоврядування.
І хочеться, щоб приклад Анатолія Михайловича підтримали й інші приватні підприємці селища, що кожен, як він, зробив конкретну справу для того, щоб наше селище, яке готується зустріти своє 400-ліття, стало кращим, зручнішим, комфортнішим, щоб кожен з гордістю потім сказав чи подумав: «Я зробив це за власний рахунок для своєї маленької батьківщини, яку люблю і шаную».
А робити  є що. І коли хто із приватних підприємців запропонує свої послуги, селищна рада з радістю надасть «фронт робіт». Отож запрошуємо до співпраці!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь