A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова привітав із Днем  дошкілля

Дата: 28.09.2016 08:48
Кількість переглядів: 761


Дитинство – найкраща пора в людському житті. І як добре, коли в ту пору з дитиною поруч мама, тато, рідні люди, а часто й вихователі дошкільних установ.  Професія вихователя вимагає від людини повної самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Саме такими рисами характеру наділені працівники  нашого ДНЗ «Сонечко» і їхній керівник Олена Годна. Саме вони ще на початку життєвого шляху маленької людини закладають фундамент, який служитиме опорою й основою їй у подальшому житті. Вони формують з підростаючого покоління особистість, вчать любити природу, навколишній світ, Батьківщину, виховують інтерес до минулого, традицій та обрядів свого народу, адже діти – це наше майбутнє, наша надія і наше життя. 
Тож у Всеукраїнський день дошкілля завітав до дитячого садочка «Сонечко» селищний голова Томашполя Валерій Немировський, аби привітати колектив  установи, де виховується нині 295 дітей,  з професійним святом. Він подякував колективу, що нараховує 45 працівників, з них 19 вихователів, які мають в основному вищу освіту, а звання  старшого вихователя – Надія Краківська та звання відмінника освіти України Валентина Сухова і Марія Немировська,   за сумлінну працю, добросовісне виконання обов’язків, активну громадську позицію і вручив подарунок – пароварку.  Також він побував у дитячому закладі «У Матусі», що діє при Томашпільському костелі, привітав його працівників, а дарунком до свята стали продукти харчування для дітей – крупи, макарони, масло.   
А ще з професійним святом Валерій Немировський разом із сільським головою Валентиною Дубчик привітав працівників дошкільної установи «Берізка» с. Нетребівка  та  ДНЗ «Сонечко» с. Ракова – сіл, які виявили бажання приєднатися до Томашпільської територіальної громади в рамках децентралізації. І як годиться, у свято він вручив завідувачам установ невеликі подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь