A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні земляки-томашпільчани,  учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній станції!

Дата: 25.04.2016 09:29
Кількість переглядів: 899

У ці прекрасні квітневі дні ми з гірким болем згадуємо події 30-літньої давності, коли весь світ сколихнула страшна звістка про трагедію, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній станції, коли небувала в історії людства техногенна катастрофа змусила здригнутися світ перед загрозою смерті. З'явившись під знаком Біблійної зірки Полин, той чорний Чорнобиль став якщо не розплатою, то найсерйознішою пересторогою нашому варварству та легковажності у ставленні до природи, до своїх обов’язків, досі нагадує про відповідальність за свої дії і вчинки.
Від імені депутатів, членів виконкому селищної ради, від себе особисто висловлюю щиру подяку вам за те, що врятували від смертоносного атома, що працювали не покладаючи рук, аби якнайшвидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, приборкати страшну невидиму біду – розбурхану стихію некерованої атомної реакції.  Ми вдячні вам за проявлені тоді героїзм і мужність, силу духу і самопожертву. 
Від усієї душі бажаємо вам та вашим рідним і близьким здоров'я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя і миру, добра і злагоди. Нехай вас завжди супроводжує людська повага і вдячність за добрі діла.
Доземно схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих ліквідаторів, чиє життя передчасно обірвав ядерний смерч Чорнобиля.
Нехай ця трагедія буде останньою в нашому житті. Нехай чорнобильський дзвін пам'яті звучить в серці кожного та нагадує нам про жахливу подію, яка ніколи не повинна повторитися!   
Валерій Немировський, Томашпільський селищний голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь