A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова привітав віруючих східного обряду з Різдвом Христовим

Дата: 11.01.2016 09:34
Кількість переглядів: 764

Дух новорічно-різдвяних свят, сповнений особливою святістю події – народженням Спасителя людства Ісуса Христа – витає нині над Україною, над нашим подільським краєм. З подячними молитвами за можливість відзначати під мирним небом найвеличніше і найшановніше в нашому народі свято Різдва Христового зібралися в неділю на святкове богослужіння прихожани  Томашполя у Свято-Успенському храмі. Провів урочисту службу настоятель цього храму о. Михаїл. Розділити з вірянами різдвяну радість прийшов і Томашпільський селищний голова Валерій Немировський. По завершенні богослужіння він звернувся до присутніх у храмі з вітальним словом:

  • Рік 2015-ий був непростим для нас, для країни в цілому. Але завдяки Божому покровительству, завдяки нашій щирій молитві про мир і злагоду на рідній землі ми святкуємо у ці дні день народження Спасителя і віримо, що збудуться наші мрії і бажання жити в мирі, спокої і любові. Вітаю вас, шановні томашпільчани, з Різдвом Христовим, і нехай рік 2016-ий буде для всіх  нас багатим на добро і благополуччя, на гарний настрій, мир і достаток, хай Бог милосердний обдарує кожного з вас  щедрою долею і міцним здоров’ям.

Як і належить у день народження, Валерій Немировський вручив настоятелю храму та його парафіянам подарунок від селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь