A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Святкували енергетики Томашполя

Дата: 23.12.2015 09:39
Кількість переглядів: 703

День енергетика в Україні має майже піввікову історію. Встановлене Указом Президії Верховної Ради СРСР, воно змінювало дати, але в календарі знаменних подій залишалося, бо саме так держава вшановувала працівників енергетики, електротехнічної промисловості, відзначала їх заслуги в економічному розвитку країни, удосконаленні та підтримці повсякденного життя населення. Майже півстоліття в нашому районі працює служба забезпечення району електричною енергією, а колектив  структурного підрозділу ПАТ «Вінницяобленерго» - один з найбільших нині в селищі. Тут сумлінно трудиться більше 90 працівників, багато з них мають у трудових книжках всього один запис – дату прийому на роботу. Гордиться дирекція Томашпільських ЕМ і тим, що серед енергетиків є цілі династії.   

   Тож не випадково 22 грудня в день професійного свята до томашпільських енергетиків завітав селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Він поздоровив їх з Днем енергетика, подякував за сумлінну, нелегку, відповідальну працю, побажав усім міцного здоров’я, успіхів у роботі, миру і благополуччя в родинах і з нагоди свята вручив Грамоти селищної ради та грошові винагороди Віктору Пеньківському, Анатолію Косніцькому – водіям, Роману Щербатюку – електромонтеру і Юрію Шкураку – інженерові лабораторії з випробувань та вимірювань.

Про успіхи, здобутки і перемоги колективу звітував у цей святковий день його директор І.А.Стаднік, вручив грамоти кращим трудівникам. Серед них і Д.В.Шаргородський – головний інженер підприємства, який віддав праці в Томашпільських ЕМ майже 40 років і який відзначений високою галузевою нагородою – знаком «Почесний енергетик ПАТ «Вінницяобленерго».  Грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості нагороджений і керівник підприємства. Її І.А.Стаднік отримав на урочистостях, що відбулися напередодні свята у Вінниці.

  Вітали енергетиків зі святом голова райдержадміністрації О.Г.Закорченний, голова районної ради Д.І.Коритчук, працівники районного будинку культури. А справжньою родзинкою святкового концерту став виступ вихованців ДНЗ «Сонечко», серед яких багато і дітей, і внуків працівників Томашпільських ЕМ. Діти сердечно дякували енергетикам за світло, тепло, комфорт у домівках, садочках, школах і лікарнях, за сумлінну працю для блага людей, дарували їм свої пісні, таночки, вірші. І робили це по-дитячому щиро, з душею.Нагородою їм стали солодкі подарунки від шефів, бурхливі оплески, веселі усмішки, гарний святковий настрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь