A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

На таку подію Томашпільчани та гості селища чекали давно

Дата: 04.01.2016 09:47
Кількість переглядів: 766

Останній день старого 2015 року для жителів Томашполя ознаменувався  важливою подією, якої чекали не один  десяток років – відкриття громадської вбиральні.  Подія ніби рядова, але потреба в такому «закладі» давно стояла на часі, і не один з кандидатів у селищні голови вносив про це пункт у свою передвиборну програму. Врешті втілити його в життя вдалося нинішньому керівникові селища Валерію Федоровичу  Немировському.

  Всі будівельні роботи виконувала бригада Томашпільського підрозділу Тульчинського приватного акціонерного товариства «РБУ-6», якою керує будівельник з величезним досвідом Василь Дудник. Будівля громадської вбиральні компактна, зі всіма комунікаціями – водопровід, каналізація, освітлення, тепла підлога, зручні умови праці для обслуговуючого персоналу. До речі, тут матимуть роботу троє людей.

  У вбиральні встановлено сучасне обладнання, облаштовано кабінки, встановлено умивальники. Всі внутрішні стіни облицьовані плиточкою. І зовні, і всередині приміщення має гарний естетичний вигляд. Дійсно, будівельники постаралися. Особливо слід відзначити мулярів-бетонників Володимира Бовдурного, Володимира Плачкова, покрівельника Олександра Мельника. Монтаж сантехнічного обладнання повністю виконав Віталій Калач. Тож ,перерізаючи стрічку на відкритті вбиральні, селищний голова подякував їм і всім іншим будівельникам, керівництву «РБУ – 6» в особі А.Д. Баришнікова і В.М.Дуднику зокрема за старанну працю, побажав здобутків у Новому 2016 році, здоров’я і нових будівельних замовлень.

  Громадська вбиральня уже працює. У січні – безкоштовно, а далі  послуги будуть платними. Їх вартість визначатиметься на черговій сесії селищної ради.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь