A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День молоді

Дата: 29.06.2016 09:57
Кількість переглядів: 982

Недарма саме в третю неділю червня, коли сонце знаходиться в найвищій точці зеніту, коли найдовші дні й найзоряніші ночі, в Україні відзначається День молоді. Й справді, ця пора року найпрекрасніша, як і сама юність і молодість. 
Цього року Томашпіль дійсно відзначав День молоді. Саме в третю неділю червня, саме в центрі селища на чудовій площі біля прекрасного фонтану зібралися охочі на святкування. З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки його ідеї відділами молоді й спорту та культури і туризму райдержадміністрації, працівників районного будинку культури було організовано і спортивні змагання з різних видів спорту (армреслінг, набивання м’яча, скакалка, піднімання гирі, настільний теніс) , і святковий концерт. У ньому взяли участь молоді талановиті співаки, танцюристи, музиканти не лише Томашполя, але й гості з сусідніх сіл, з Вінниці, Одеси. Кожен з них показав свій талант, а нагородою їм стали і щирі оплески , і солодкі подарунки від приватного підприємця, члена виконкому селищної ради Оксани Кобзар.
Привітали всіх присутніх на святі з Днем молоді та Днем Конституції України секретар селищної ради Валерій Балдинюк, начальники відділів молоді та спорту і культури та туризму райдержадміністрації Григорій Слободян і Олена Сікал. Призами від селищного голови відзначено й спортсменів-любителів, які зайняли І – ІІІ місця в спортивних конкурсах.
Приємно, що було бачити серед них людей різного віку, не тільки молодь. А ще приємніше, що побувати на святі молодості, краси і здоров`я в цей день прийшли десятки молодих сімей з малими дітками, що прийшли й старші люди. Отож свято видалося таким веселим, щирим, по-домашньому теплим і людяним.
Ще один подарунок чекав на молодь увечері, коли для неї гостинно відчинилися двері літнього танцзалу з музикою – запрацювала безкоштовна  святкова дискотека. Цей сюрприз – від приватного підприємця, власника закладу Миколи Максименка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь