A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Милосердям світ багатший

Дата: 01.12.2016 10:10
Кількість переглядів: 683


Міжнародний день інваліда щорічно відзначається 3 грудня. Ініціатором проведення цього символічного дня стала Організація Об’єднаних Націй, яка у 1992 році запропонувала  заснувати таке свято  на честь закінчення Десятиліття інвалідів, оголошеного у 1983 році.  
Відзначення такого дня – справедлива шана суспільства і нагадування всім про обов’язок перед людьми, які потребують захисту, підтримки в наш непростий час.  Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре.  Вони не вимагають до себе жалю. Їм не потрібне щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людь- ми, як і всі.
Звичайно, замислюватися над непростою долею людей з вадами здоров’я маємо не лише 3 грудня. Адже захищаючи гідність інвалідів, захищаємо свою гідність, своє людське обличчя. І все ж як добре,  що в цей день 100 дітей-інвалідів, інвалідів дитинства, які проживають у Томашполі, не почуватимуться забутими. Напередодні Міжнародного дня інваліда їм вручено продуктові набори від селищного голови Валерія Немировського, депутатського корпусу та виконкому селищної ради. До цього набору входять необхідні продукти харчування: різні крупи, цукор, олія, масло, чай, солодощі – всього майже на 200 грн.   Подбали народні обранці й про дітей під опікою. Їм такі ж продуктові набори буде вручено до дня святого Миколая.  Тож хочеться побажати всім сили, здоров’я, витримки і мужності в боротьбі з хворобами, оптимізму і віри в те, що мрії і задуми обов’язково втіляться в життя. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь