A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відкриття дитячого майданчика

Дата: 09.10.2014 10:20
Кількість переглядів: 1583

8 жовтня 2014 року відбулося довгоочікуване відкриття дитячого ігрового майданчика, як довго батьки та дітки чекали цієї події. Спорудження майданчика   стало можливим завдяки  небайдужості та зусиллям селищного голови Немировського Валерія Федоровича, який робить все для того аби нашим людям та діткам жилося комфортно в нашому містечку.

Фото без опису

Фото без опису

Під час свого виступу Валерій Федорович  висловив подяку всім томашпільчанам за підтримку, особливо Олександру Костянтиновичу Корчовому, Михайлу Йосиповичу Загродському, Юрію Анатолійовичу Морозу, нашому підряднику В’ячеславу Михайловичу Подоляну, Павлюку Ігорю Петровичу, Медвідю  Валерію Володимировичу , Лунголу Володимиру Григоровичу , і багатьом іншим підприємцям. Висловив слова вдячності начальнику комунальної служби Лозінському Анатолію Володимировичу та всім його працівникам. Подякував Доросю Олександру Миколайовичу , Білецькому Олександру Григоровичу, Бородатій Олені Аркадіївні та їхнім працівникам, за розуміння у фінансовій сфері.

А нашим дорогим діткам побажав міцного здоров’я, щастя, радості і мирного неба, щоб вони на цьому майданчику розвивалися як фізично так і морально.

Також привітали із знаменною подією всіх присутніх, керуючий  апарату РДА Калась Віктор Іванович, заступник голови районної ради Залюбівська Валентина Германівна, завідувач ДНЗ «Сонечко» Олена Іванівна Годна, від усієї батьківської громади – Марина Милимуха.

Фото без опису

Фото без опису

Потішили всіх присутніх вихованці ДНЗ « Сонечко» своїми чудовими номерами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Настала урочиста мить – разом з дітками Немировський Валерій Федорович , Залюбівська Валентина Германівна та Калась Віктор Іванович перерізали символічну червону стрічку.

Фото без опису

Хвилюючою і захоплюючою була мить, коли наймолодші учасники  заходу зі щирими усмішками і піднесеним настроєм побігли до ігрового майданчика  і стали повноправними його господарями. Бачили б ви, скільки щастя випромінювали їхні оченята!

Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь