A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вапнярка вперше святкувала день селища

Дата: 10.05.2016 10:25
Кількість переглядів: 1445


З ініціативи селищного голови Олександра Горенюка вперше в своїй історії Вапнярка 6 травня святкувала свій 149-ий день народження. Навіть  примхлива погода не змогла зіпсувати радісний святковий настрій вапнярчан, що зібралися на місцевому стадіоні. Особливо раділи малята з повітряними кульками, школярі, що освоювали різні спортивні споруди – майбутнє славного міста залізничників, робітників підприємств, установ і організацій.
На День селища організатори, як і годиться,  запросили поважних гостей. Серед них і селищний голова Томашполя Валерій Немировський.
Перед початком урочистостей гості й учасники свята мали можливість ознайомитися з виставкою робіт місцевих умільців: вишивальниць і вишивальника (!), майстрів різця і пензля, бісероплетіння тощо. Презентувалася і щойно видана книга «Історія селища Вапнярка», написана кандидатом історичних наук М.Й.Марущаком.
А урочисту частину свята відкрив селищний голова О.П.Горенюк. Привітали вапнярчан з Днем народження селища депутат Верховної Ради України Іван Спориш, голова Томашпільської райдержадміністрації  Олександр Закорченний.  Щирі слова вітання від Томашпільської територіальної громади прозвучали від її селищного голови Валерія Немировського, який побажав Вапнярці процвітання, щасливого майбуття, вручив голові місцевої громади подарунок і запросив  їх усіх у серпні  на святкування 400-річного ювілею Томашполя.
Дивували своїми талантами земляків і самодіяльні аматори сцени. Та всі з нетерпінням чекали на виступ «всеукраїнського кума», співака, композитора, автора улюблених пісень Миколи Янченка і відомого композитора, аранжувальника, співака Михайла Моди, яких запросили на свято.
Заряд бадьорості, енергії, оптимізму, отриманий від виступів цих улюбленців публіки надовго збережуть вдячні глядачі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь