A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Паломники з Томашполя вирушили в дорогу

Дата: 02.07.2016 10:29
Кількість переглядів: 1059

Як і 24 роки тому 1 липня від Томашпільського костелу з урочистими піснеспівами більше 200 паломників з селища, з навколишніх сіл, з сусідніх районів вирушили в неблизьку дорогу – до Летичівського храму, де зберігається ікона Летичівської Богородиці – Покровительки і Охоронниці Поділля й Волині. Започатковане у 1992 році настоятелем Томашпільського храму Божої Матері з гори Кармель о. Станіславом паломництво збирає кожного року віруючих, які готові долати сотні кілометрів путі, щоб у щирій молитві знайти духовне очищення, здобути заступництво Матері Божої, доторкнутися до святині й зачерпнути ЇЇ чистоти, любові й вірності.
Перед початком дороги благословив паломників та окропив їх свяченою водою єпископ Радослав Змітрович. Депутат Томашпільської селищної ради, спеціаліст по роботі з молоддю Валентина Залюбівська передала їм вітання від селищного голови Томашполя Валерія Немировського, який у ці дні перебуває у службовому відрядженні, але подбав про паломників, передавши їм більше 200 пляшок з мінеральною водою.
Цілих 5 днів паломники долатимуть по 25 – 50 км дороги, щоб 6 липня взяти участь в урочистій Месі в Летичівському сантуарії. Ітимуть з піснями, молитвами, що піднімають дух і утверджують у вірі, додають християнської радості, яку ніщо не може зруйнувати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь