A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Налагодження партнерських відносин з Республікою Молдова

Дата: 23.01.2015 10:47
Кількість переглядів: 1043

22 січня - до Томашпільського району з офіційним візитом завітала чисельна делегація з представників  11-ти органів місцевого самоврядування  Республіки Молдова, а  також керівників  Ямпільської, Барської та Чечельницької районних державних адміністрацій, які прибули в  район у рамках спільного проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» з метою налагодження партнерських зв’язків з районами Вінниччини, підписання угод про наміри. Очолила делегацію координатор проекту  МРГ –ІІІ Анастасія Ланіна.

Відбувся інформаційний захід за участі голови державної адміністрації Олександра Закорченного, голови районної ради Лариси Нароган, їх заступники, окремі сільські та селищні голови району, директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації  Олександр Якубик.

Метою заходу було ознайомлення представників місцевих органів влади Вінницької області та Республіки Молдова з кращими практиками імплементації проектів, започаткування партнерських зв’язків з метою спільного написання проектів та спільної роботи над підвищенням  потенціалу місцевих органів влади.

 Даний проект реалізується Інститутом розвитку та соціальних ініціатив «Вііторул» (Республіка Молдова) за фінансової підтримки програми розвитку ООН.

 Під час робочої наради  усі присутні переглянули презентаційні матеріали  Томашпільської, Ямпільської, Барської та Чечельницької районних державних адміністрацій, заслухали виступи кожного з представників органів місцевого самоврядування Республіки Молдова.

 Після  засідання учасники зібрання ознайомились з досягненнями територіальних громад району у реалізації проектів ПРООН ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІ». Зокрема відвідали дитячі садочки «Пролісок» с. Антонівка та «Сонечко»  смт. Томашпіль,  де дані проекти були реалізовані.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення "Томашпільський вісник"

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь