A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

.

Дата: 26.09.2016 10:49
Кількість переглядів: 671

Гандбольний турнір на Кубок мера Томашполя завершився у неділю. Того дня у фінальних іграх силами мірялися ГК «Олімпік» Томашполя та «ТНЕУ» м. Тернопіль, ГК «ВДПУ» і «Вечірня Вінниця». У загальному підсумку перемогу здобули гандболісти ГК «ВДПУ», на другому місці – тернополяни і на третьому – ГК «Вечірня Вінниця». 
На урочистому підбитті підсумків змагань селищний голова Томашполя Валерій Немировський нагородив переможців  Кубками та грошовими винагородами, інші команди – Грамотами. За рішенням суддівської колегії, до складу якої входили окремі гравці та тренери команд, голова Вінницької обласної федерації гандболу Олександр Павлюк вручив статуетки кращим у цих змаганнях гравцю, воротарю і тренеру команд.  Він також відзначив добру організацію проведення турніру, роботу суддівської колегії, яку очолював голова Томашпільської районної федерації гандболу Василь Поштар, подякував селищному голові Валерію Немировському за активну підтримку в селищі й області такого виду спорту, як гандбол.  Спортсмени сфотографувалися на згадку про турнір 2016 року.
Слід відзначити, що змагання такого рівня проходять у Томашполі не вперше. Цього року їх проведення стало можливим завдяки не лише фінансовій підтримці селищного голови, але й спонсорів. Ними стали Віталій  Ніколаєнко – директор  компанії «Вольтаж Груп»,  фермерське господарство «Дагор» с. Ракова, агрохолдинг «Зелена долина». Допомогу в облаштуванні проживання та частково харчування надали приватний підприємець Павло Барчишин і родина Олійників. Віриться, що і в наступному році гандбольний турнір збере не тільки постійних учасників, а що до них приєднаються й команди з інших міст України  та зарубіжжя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь