A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Народний депутат України Микола Джига відвідав Томашпіль

Дата: 30.10.2013 11:31
Кількість переглядів: 1266

28 жовтня депутат Верховної Ради України Микола Васильович Джига в рамках робочої поїздки відвідав Томашпільський район. Народного обранця супроводжував голова районної державної адміністраціїї Олександр Корчовий. Черговий візит депутата розпочався з зустрічі, з жителями селища в районному будинку культури, де Микола Васильович розповів про свою законотворчу діяльність та плани, поспілкувався з присутніми, після чого здійснив особистий прийом громадян в приміщені райдержадміністрації.

З нагоди 69-ої річниці Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників Микола Васильович разом з головою Томашпільської районної ради Анатолієм Олійником, головою Томашпільської РДА Олександром Корчовим, головою районної ради ветеранів Василем Пірожком, представниками громадськості вшанували пам'ять полеглих, які визволяли нашу країну у ті нелегкі часи.

 Завітав Микола Васильович до дошкільного навчального закладу "Сонечко", високий гість зустрівся з працівниками закладу, ознайомився з умовами виховання дітей, побутовими умовами, поспілкувався з дошкільнятами. Микола Васильович підкреслив важливість створення комфортних умов під час перебування діток у дошкільних закладах, в подарунок дошкільнята отримали плазмовий телевізор за що колектив дитсадка та вихованці щиро дякували йому.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь