A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День медичного працівника

Дата: 16.06.2017 12:43
Кількість переглядів: 851

18 червня в Україні  відзначається День медичного працівника. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини.

А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для людей, які її обирали, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність, благородство і професіоналізм. 
Незважаючи на складнощі професії, на нинішню незатребуваність при великій матеріальній скруті, медичні працівники і всі, хто надає допомогу у розвитку медицини  ( технологи, лаборанти, хіміки, біологи, інженери, санітари тощо), сучасна медицина в Україні не стоїть на місці. Вона здатна вирішувати проблеми охорони здоров’я населення. Це можемо бачити і на прикладі роботи наших місцевих лікарів, які не раз рятували людські життя і здоров’я в непростих обставинах.
Тому і вшановували людей у білих халатах району – медиків КУ «Томашпільська центральна районна лікарня», медичного центру первинної медико-санітарної допомоги, швидкої медичної допомоги напередодні Дня медичного працівника  у будинку культури. Вітали їх та вручили нагороди керівники району. 
Від імені селищного голови Томашпільської об’єднаної територіальної громади медпрацівників вітав перший заступник селищного голови Віталій Годний. Він подякував усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю, побажав міцного здоров’я, благополуччя і добра та вручив грамоти і матеріальну винагороду медикам КУ «Томашпільська центральна районна лікарня» депутатам селищної ради: лікарю-хірургу О.О.Гріненку, лікарю-терапевту І.В.Січкар, лікарю акушеру-гінекологу А.М.Щербатому, а також лікарям Томашпільської амбулаторії ЗПСМ З.О. Гніденко та О.Л.Недомовній, акушеру оглядового кабінету Томашпільської амбулаторії, багаторічному голові ГО «Надія Томашпілля» Г.І.Подпонаровській, сімейному лікарю с.Горишківка Г.І.Марусяк, завідувачу Нетребівським  ФАПом Л.В.Мирончак, завідувачу Раківським  ФАПом М.П.Швець. 
Подяку та грошову винагороду отримав і колектив Томашпільської підстанції Могилів-Подільської станції швидкої медичної допомоги (керівник О.О.Мазур).
А потім теплі хвилини спілкування зі світом музики і хорошого настрою дарували медикам аматори сцени, за що отримали веселі усмішки та рясні оплески за гарну пісню та щире слово.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь