A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Нагорода за благочинність

Дата: 14.12.2016 12:57
Кількість переглядів: 919

У вівторок приємним сюрпризом став візит військового капелана підрозділу «Сармат» полку «Дніпро - 1» Дмитра Бігуна. Він прибув до нашого селища з почесною місією -  вручити Валерію Немировському «Подяку» від командира підрозділу О.О. Пісаревського та його  особового складу за постійну й дієву підтримку підрозділу та надання допомоги особовому складу, переважно добровольцям, які в цей час виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції (смт. Піски Донецької обл..).
В «Подяці» зазначено:
- Завдячуючи Вашій праці й патріотичній позиції, ми маємо можливість захищати Україну від ворожої навали. Дякуємо, що підвищили та продовжуєте підвищувати нашу боєздатність та моральний дух добровольців та патріотів України. 
Нагороду з рук капелана отримував син Валерія Федоровича Сергій. І це теж знаково, підкреслив отець Дмитро, бо означає спадкоємність поколінь, те, що добрі справи батьків продовжать діти. 
Дмитро Бігун – учасник АТО з 2014 року. Коли розпочалися бойові дії на Сході України, він одним із перших духовних отців пішов добровольцем до війська, побував у майже всіх гарячих точках зони АТО. 7 – 8 грудня 2016 року брав участь у Х Всеукраїнському зїзді військових капеланів УГКЦ і за дорученням командира привіз подяки В.Ф.Немировському, а також волонтеру з Томашполя Оксані Кобзар та генеральному директору ТОВ «АК «Зелена долина» Юрію Морозу. В розмові з нагородженими капелан не лише подякував за всенародну підтримку, а й підкреслив важливість  такої підтримки для воїнів – захисників незалежної України, її волі й суверенності.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь