A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Урочисто відзначали День Незалежності

Дата: 25.08.2016 13:11
Кількість переглядів: 908

Святковим настроєм, прибраними вулицями, квітучими клумбами зустрічали томашпільчани перший 25 –річний ювілей нашої держави – День Незалежності України та День Прапора. І хоч урочистості в райцентрі відбувалися  22 серпня в кінці робочого дня, на них зібралося чимало народу. Не тільки жителі селища, працівники підприємств, організацій, установ взяли участь у ювілейній ході. Разом з ними у святковій колоні йшли представники територіальних громад сіл району, воїни-АТОвці, спортивна молодь району, вихованці Будинку дитячої творчості.  В колоні, прикрашеній національними прапорами, йшли керівники району, селищний голова Томашполя, делегація з Польщі – посланці Ельблонзького повіту.
За традицією, урочистості відбувалися на центральній площі селища. Розпочалися вони з підняття Державного прапора України. А далі кращим колективам, трудівникам району вручалися Свідоцтва про занесення на районну Дошку пошани. Цього року такої честі удостоївся й колектив Томашпільської селищної ради. Свідоцтво про це з рук голови райдержадміністрації Олександра Закорченного та голови районної ради Дмитра Коритчука отримав селищний голова Валерій Немировський. Малята з ДНЗ «Сонечко» вручили йому яскраві букети   квітів.
Присутні на святі мали можливість ознайомитися з виставкою робіт декоративно-прикладного мистецтва кожного села району, що демонструвалася тут же на площі.
Завершилися урочистості святковим концертом учасників художньої самодіяльності, які брали участь у районній культурно-мистецькій акції «З Україною в серці».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь