A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Останній день "Літніх канікул в Томашполі-2015"

Дата: 21.08.2015 12:02
Кількість переглядів: 1110

Ранок четверга, 20 липня став завершальним для «Літніх канікул-2015». Прохолода дня нагадувала присутнім про кінець літа. Щоб діти налаштувались на навчання, командні змагання були направлені на знання, отримані ними у школі. Відтак, діти від 9 років об’єднались у команди «Спарта, «Веселка», «Альтаїр». Команди мали свої «маршрутні листи» і пересувались між «острівцями знань». На кожному «острівці» їх чекали запитання на різні теми: «Моя Україна», «Знайомий Томашпіль», «Ерудит», «Дорожній рух», «Краєзнавчі запитання». Найвеселішим «острівцем» для команд були завдання «Дорожнього руху», адже учасники давали відповідь на кожне запитання, обираючи дорожній знак серед підготованих знаків. За підсумками набраних балів та проведених додаткових конкурсів, було визначено рейтинг команд. Отже, 3 місце зайняла команда «Альтаїр», 2 місце –  «Спарта», 1 місце – «Веселка». Усі учасники команд отримали подарунки до школи: пенали, зошити, олівці.

Діти молодшого віку мали можливість малювати кольоровими олівцями – для цього працював окремий «Куточок-Кольоровчик». Для усіх бажаючих була доступна література селищної бібліотеки.

За результатами семи проведених літніх заходів, пишаємось отриманими результатами. Адже, за ці дні на площу загалом прийшло більше 120 дітей, багато з них – з батьками, деякі діти були із зони АТО. Саме на площі, діти більше 80 разів обмінювали свою посмішки та віршики на повітряні кульки, до Томашпільської селищної бібліотеки записались 11 нових читачів, було видано 40 книг для читання вдома. Старші діти протягом 6 тижнів вчились плести вироби з резинок, прийняли участь майстер-класах, майже 70 школярів змагались у інтелектуальних конкурсах.

Серед маленьких дітей великою популярністю користувались усі майстер-класи. Кожного разу ми переконувались, що діти дуже люблять малювати фарбами, займатись аплікацією, ліпити вироби з пластиліну.

У тому, що ми робимо світлу справу, нас переконували неодноразові подяки батьків за таку роботу, їх здивування, що ці заходи є абсолютно безкоштовними і доступними навіть у такому маленькому містечку.

З гордістю можемо стверджувати, що ми досягли поставлених перед собою задач: урізноманітнили літнє дозвілля томашпільчан; створили сприятливу атмосферу для сімейного відпочинку, читання, розваг, виховання. Загалом, ми дали можливість відвідувачам цікаво і корисно провести вільний літній час.

Фото без опису

Фото без опису

«Проводьте вільний час з родиною!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь