A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Дата: 14.03.2018 14:06
Кількість переглядів: 703

Нещодавно до штабу ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Томашпільському районі» завітали представники Томашпільської селищної ради,  аби від депутатів, працівників селищної ради, комунальних підприємств, воїнів-афганців, селищного відділу освіти, бібліотекарів, в.о. старост – передати бійцям в АТО придбані для них книги «Посміхнись, воїне!».

Збірка містить 200 іронічних поглядів на росіян – «братів» наших заклятих. Уклав її мистецтвознавець, публіцист, кандидат філософських наук Василь Василик. Ця книга є авторським посиланням справжнім українцям, і в першу чергу воїнам, які захищають нашу державу від  російського агресора. А якщо книгу прочитає і москаль, то, може, хоч щось  зрозуміє.

Книги з підписами – посланнями відправлено  земляками-атовцями на полігон у Широкий Лан Миколаївської області, де вони проходитимуть перепідготовку.
Читайте, дорогі наші захисники, і хай сміх додасть вам сил, здоров’я і віри у велику правду, на захисті якої ви стоїте. Чекаємо вас додому живими і здоровими, а головне, з ПЕРЕМОГОЮ!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь