A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про добровільне об`єднання громад

Дата: 21.04.2016 14:10
Кількість переглядів: 834

18 березня 2016 року депутати Томашпільської селищної ради ініціювали добровільне  об’єднання  17 територіальних  громад в Томашпільську територіальну громаду з центром у селищі Томашпіль.
Протягом місяця в селищі проходило громадське обговорення, окремими депутатами селищної ради здійснювалось опитування громадян щодо підтримки чи заперечення такого об`єднання. 
13 квітня 2016 року в залі Томашпільського районного будинку культури відбулось зібрання за участю жителів селища, керівників, представників трудових колективів  райцентру з приводу пропозиції депутатів селищної ради щодо добровільного об`єднання. На слухання було запрошено і делегації сіл та сільських голів, яким пропонується об`єднатись. 
За підсумками громадського обговорення підготовлено проект рішення для розгляду на найближчій сесії селищної ради щодо надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та делегування  представників  до спільної робочої групи.
Після цього селищним головою буде надіслано листи до суміжних громад для їх розгляду. Протягом одного місяця в територіальних громадах проводитимуться громадські обговорення за підсумками яких депутати прийматимуть рішення про надання чи ненадання згоди на добровільне об`єднання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь