A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбувся семінар-практикум "Енергоефективне село"

Дата: 20.10.2014 14:37
Кількість переглядів: 1488

17 жовтня 2014 року у смт. Томашпіль, Вінницької області, в рамках Проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ" відбувся семінар - практикум "Енергоефективне село".

семінар - практикум "Енергоефективне село" у смт. Томашпіль

В ньому прийняли участь представники 12 районів області, в тому числі семінар відвідали:

  • голова Барської РДА - Володимир Саволюк,
  • голова Ямпільської РДА - Михайло Вдовцов,
  • голова Оратівської РДА - Надія Мельничук,
  • голова Оратівської районної ради - Опалюк Анатолій Миколайович.

Крім того, в семінарі прийняли участь більше 40 голів сільських і селищних рад з Жмеринського, Тиврівського, Крижопільського, Шаргородського, Чернівецького, Тульчинського, Муровано - Куриловецького, Томашпільського та Калинівського району. Всі вони мали змогу ознайомитись з позитивним досвідом роботи Проекту МРГ у Томашпільському районі та почути перпективи роботи у МРГ-ІІІ. Також до участі у семінарі було запрошено начальника Вінницького територіального управління Державного агентства з енергоефективності та Енергозбереження України Ренгача Ю.С. з презентацією «Державні ініціативи щодо заміщення природного газу»;

Представники громад с.Антонівка та смт.Томашпіль ознайомили усіх запрошених з особливостями співпраці з Проектом ЄС « Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», поділилися досвідом, як покроково втілювалася в життя програма співробітництва з реконструкції Антонівського та Томашпільського дошкільних навчальних закладів.

презентація

Інна Шклярук, секретар ГО "Надія Томашпілля", презентувала свою невеличку презентацію історію успіху громадської організації та запевнила, що використовуючи досвід та знання отримані під час навчальних тренінгів та навчань організованих МРГ-ІІ ми зуміли спільними зусиллями реалізувати мікропроекти «Енергозберігаючі заходи в приміщенні Томашпільського ДНЗ «Сонечко» шляхом реконструкції покрівлі та утеплення перекриття в дитячому садочку «Сонечко» в смт. Томашпіль пл. Ленінського комсомолу, 10» та «Іноваційні енергефективні заходи в дитсадку  смт. Томашпіль з застосуванням ВДЕ (енергія сонця)». Бажаємо взяти участь у слідуючому проекті, з метою досягнення основної мети – сприяння соціальному, економічному, екологічному розвитку смт Томашполя, адже пріоритетних проблем вистачає...

презентація на конференції

Після теоретичної частини семінару його учасники мали можливість побачити на власні очі практичне втілення ідеї співпраці, побувавши у Томашпільському ДНЗ «Сонечко», що нині після реконструкції виглядає оновленим і сучасним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь