A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Міс осінь 2017

Дата: 25.10.2017 14:44
Кількість переглядів: 1077

  Осінь – кольорова пора року. Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.


В останній робочий день перед осінніми канікулами у Томашпільській школі-гімназії  проводився традиційний конкурс краси та грації, інтелекту і талантів  «Міс осінь 2017». На ньому побувала і секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська.
Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які прийшли на свято для того, щоб обрати одну - найкрасивішу, найталановитішу, найелегантнішу старшокласницю. Дівчата гарно підготувалися до участі у конкурсі. Вони вражали своєю красою й талантами: співали, читали вірші, танцювали, частували шедеврами кулінарії тощо… Талант у кожної дівчини був особливий, і усі виступили неперевершено.
Найяскравішим моментом шоу стало дефіле конкурсанток  у вечірніх сукнях, в яких вони і чекали підсумків конкурсу від журі. Журі складалося з тих, хто по-справжньому цінує вроду і талант, адже оцінювалися не лише зовнішність, а й розум та моральні якості дівчат. 
В актовій залі зібралася неабияка група підтримки кожної з конкурсанток, до якої входили однокласники, вчителі та батьки.
Звичайно, кожна учасниця конкурсу гідна першого місця, але ж потрібно було обирати кращу з кращих. Як зазначили члени журі, вийшовши на сцену, зробити це було непросто, оскільки дві конкурсантки набрали однакову кількість балів.
Потрібен був додатковий конкурс, у якому перемогла Анастасія Андрущенко. Вона й стала «Міс Осінь – 2017,» а до того ж вона набрала найбільшу кількість голосів глядачів і стала «Міс глядацьких симпатій». «Міс сучасність» – Надія Мельник, «Міс ніжність» - Лілія Шкурак ,  «Міс оригінальність» – Діана Іринчак.
 Члени журі  привітали учасників та вручили призи  від селищного голови Валерія Немировського, та квіти, подарунки – від підприємців селища – Н. Максименко, Є. Жмуд, В. Тімкової, Г. Червань. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь