A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Воістину небесна і земна

Дата: 09.03.2017 14:50
Кількість переглядів: 798

Так говоримо нині, у ці весняні чудові дні, про жінку – матір, кохану, дружину, сестру і донечку, про нашу матір Україну.
Зіткане з любові, з мрій ясних, крилатих завітало нині в кожен український дім березневе свято – Міжнародний  жіночий день. милих, коханих, дорогих , ніжних і добрих, лагідних і привітних представниць кращої половини людства, що проживають в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді, вітав у ці святкові дні  Томашпільський селищний голова Валерій Немировський. Щоб привітати жіноцтво громади, команда селищної ради вирішила побувати в кожному селі територіальної громади окремо. Розпочали з Горишківки.
Сонячного суботнього дня напередодні свята селищний голова Валерій Немировський, його заступник Іван Немирчук, секретар селищної ради Валентина Залюбівська, керуюча справами виконавчого апарату селищної ради Інна Шклярук та інші працівники селищної ради разом з працівниками районного будинку культури «висадилися» десантом у колись велелюдному селі. Трохи переживали, чи зійдуться люди , чи відгукнуться горишківчани на запрошення прийти до сільського будинку культури на урочистості з нагоди 8-березневого свята. Але переживання виявилися марними, бо давно вже Горишківський заклад культури не приймав стільки  шанувальників гарного слова та задушевної пісні. 
Приємно, що серед них було багато молодих матусь із діточками, були й жіночки поважного віку. саме їх вітали зі святом селищний голова Валерій Немировський, виконуючий обов’язки сільського старости Василь Григорець. Матерям-героїням села вони вручили подарунки, а всім представницям жіноцтва в залі – від найменших до найстарших – ніжні весняні тюльпани. 
А потім на їхню честь лунали пісні і вірші у виконанні депутата селищної ради Олександра Васильківського, працівників районного будинку культури Віктора Хабла та Олега Куліковського, ведучих свята Олега Стебельського та Інни Шклярук, юних аматорів сільської сцени Катерини Остапчук, Вікторії Семків, Алінки Бурячок та танцювального дуету будинку дитячої творчості Марійки Олійник і Назара Андрущенка.
Не шкодували глядачі аплодисментів, щирих усмішок, якими нагороджували самодіяльних артистів. А ще дякували за увагу, за подаровані в цей нелегкий час хвилини відпочинку та спілкування з гарною піснею і добрим словом. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь