A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Борцям за свободу і незалежність України

Дата: 29.06.2017 15:06
Кількість переглядів: 1210

28 червня, в день Конституції України, під звуки естрадно-духового оркестру Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області,

в Томашполі відбулося відкриття меморіального пам’ятного знака «Борцям за свободу і незалежність України» на честь загиблих під час Революції гідності Героїв Небесної сотні та героїв - земляків, які загинули в бойових зіткненнях з російсько-терористичним агресором на сході України.
Меморіальна композиція «Борцям за свободу та незалежність України» виготовлена з чорного та червоного граніту. Над ескізом пам’ятного знака працювала робоча група, яка складалася з членів українського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Томашпільському районі та працівників Томашпільської селищної ради.
Виготовлення пам’ятного знака було втілено в життя завдяки перемозі Томашпільської селищної ради в 13 обласному конкурсі розвитку територіальних громад. Також на умовах співфінансування кошти виділено Томашпільською селищною радою та Українським об’єднанням учасників бойових дій та волонтерів антитерористичної операції у Томашпільському районі.
Фінансування робіт із встановлення пам’ятного знака взяла на себе селищна рада, а в короткий строк виконав роботу по його монтажу колектив Томашпільського відділення Тульчинського РБУ-6 (керівник Василь Дудник).
Відкрили пам’ятний знак батьки загиблих героїв: Юрій та Вероніка Саванчуки, Володимир та Марія Гаврилюки, Валентина Павлова та Галина Дубчак, а також матір померлого учасника АТО Марія Крук. 
Голова  Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський з метою вшанування батьків загиблих в антитерористичній операції на сході України та з нагоди відкриття пам’ятного знака «Борцям за свободу й незалежність України» вручив нагрудний знак «Матері Героя АТО»: Саванчук Віроніці, Гаврилюк Марії, Дубчак Галині, Павловій Валентині, Крук Марії. Дякуємо Вам, дорогі батьки, за безцінний подвиг ваших синів!
Нагрудні знаки «Учасник АТО» вручено також великій групі воїнів-атовців Томашпільщини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

БІЛЬШЕ ФОТО ЗА ПОСИЛАННЯМ   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1439114069481520&set=pcb.1992823577614730&type=3&theater


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь