A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 10.11.2017 15:10
Кількість переглядів: 714

День працівників культури і майстрів народного мистецтва відзначається в нашій державі щорічно разом із Днем української писемності та мови.  За православним календарем — це ще й день вшанування пам’яті преподобного Нестора Літописця — письменника-агіографа, основоположника давньоруської історіографії.


      В день професійного свята працівників культури та майстрів народного мистецтва Томашпільської ОТГ, а саме: директорів сільських будинків культури, бібліотекарів та працівників районного будинку культури привітав Томашпільський селищний голова  Валерій Немировський.
      Звертаючись до присутніх з вітальним словом, Валерій Немировський зауважив,  що культура, духовність, мистецтво відіграють важливу роль в житті нашого краю та держави в цілому. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом працівники культури звеличують рідну землю, примножують її успіхи і досягнення, вселяють надію на краще. Подякував працівникам культури за невтомну працю, за творчість та ентузіазм, за мудрість та натхнення у такій важливій для суспільства справі, як культурне навчання та виховання і усім присутнім  вручив грошові  винагороди та квіти.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь