A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільська селищна бібліотека запрошує читачів

Дата: 10.12.2015 15:48
Кількість переглядів: 760

У Томашпільській селищній бібліотеці діє змінна виставка, присвячена зимовим святам 2015 – 2016 років. Бібліотекар  Тетяна Марчак підготувала цікаві матеріали про звичаї, обряди, традиції українського народу з відзначення свят Андрія, Миколая, Нового року, Різдва Христового, Водохреща. Тут є інформація для тих, хто цікавиться прогнозами на наступний рік, що згідно з китайським календарем пройде під знаком Мавпи.

  Господині знайдуть широкий асортимент різноманітних рецептів приготування новорічних та різдвяних страв, улюблених дитячих ласощів, рекомендації, як сервірувати  стіл на Новий рік та Різдво тощо. Матусям та діткам є можливість вибрати фасони новорічних костюмів, які легко і просто пошити власними руками, а також пропозиції, як виготовити ялинкові прикраси з підручних матеріалів.

  Добрі поради знайдуть для себе жінки й дівчата, бо до їхніх послуг цікаві періодичні видання – журнали «Лиза», «Вяжем сами», «Люблю готовить», газета «Советчица». Та й чоловіки мають гарного порадника – журнал «Добрий господар», а діти – «Веселого Самоделкина». Для любителів новин  - газети «Урядовий кур’єр», «Аргументи недели», обласні та районне видання. Всі ці видання були передплачені Томашпільською селищною радою на 2015 рік. Слід зазначити, що й на 2016-ий кількість видань майже не зменшилася. До того в селищній бібліотеці діє  Інтернет, що дає змогу значно розширити сферу надання інформаційних послуг.

  Отож, якщо вас зацікавила ця інформація, завітайте до селищної бібліотеки,яка знаходиться на першому поверсі районного будинку дитячої творчості. Там вам завжди будуть раді допомогти, особливо зараз напередодні зустрічі Нового року, Різдва Христового, щоб свята були приємними, зігрітими теплом сімейного вогнища.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь