A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Передпасхальне прибирання селища

Дата: 06.04.2018 10:43
Кількість переглядів: 905


Після зими традиційно наше довкілля потребує «допомоги». Тому й проводяться двомісячники благоустрою, озеленення та наведення належного санітарного стану.

В рамках двомісячника великий об’єм робіт виконують працівники комунальних підприємств. Вони вже провели частково спушення газонів по селищу, частково очистили від нанесеного бруду обочини центральної вулиці. провели санітарну чистку дерев уздовж вулиць. Щоденно проводиться збір сміття від приватних будинків, жителі яких уклали угоди на вивезення ТПВ. 
Та об’єм робіт ще досить значний. Тому до допомоги долучилися й працівники установ, організацій Томашполя, які приводили у належний санітарний стан центральні вулиці селища, зокрема вулиці Ігоря Гаврилюка, Миколи Леонтовича, Черняховського тощо. 
В середу колективи селищної ради, відділу освіти, будинку дитячої творчості, спортивної школи, музичної школи, школи-гімназії, дитячого садка "Сонечко", будинку культури, бібліотеки, територіального центру, селищного медичного центру ПМСД, Ощадбанку, пошти, водоканалу і, звичайно, комунальних підприємств, а також окремі приватні підприємці чистили вулиці від зимового бруду  і бордюри вздовж тротуару, підбілили їх та дерева. А колектив цукрового заводу капітально очищав від болота узбіччя дороги біля ставу та увесь бруд, аж до виїзду в напрямку Вапнярки.
На прибирання вийшло більше 100 осіб. Чоловіки попід бордюри згортали землю, що нанеслася за осінь і зиму, сапами згрібали з них бруд, жінки, дівчата обмітали їх віниками і, вправно орудуючи щітками, білили і бордюри, і дерева. Працювали всі дружно, організовано, старанно. За короткий час, працюючи таким дружним колективом, вдалося зробити багато. От тільки б люди підтримували далі цю чистоту і порядок, та й жителі вулиці самі б долучалися до того, щоб було чисто біля їхніх воріт, а не чекали, коли прийдуть дні благоустрою і зовсім сторонні будуть робити для них «красоту». 
Дякуємо усім хто долучився до прибирання!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь