A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова

Дата: 30.07.2018 09:49
Кількість переглядів: 757

Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова готує фахівців зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ліцензований обсяг 150 осіб на рівні «Магістр») за освітньо-професійною програмою «Адміністративне управління об єднаними територіальними громадами» за заочно –дистанційною  формою навчання.

Мета підготовки фахівців полягає в набутті професійних компетентностей щодо ефективного управління на засадах публічності влади, демократичних принципів взаємодії влади та громадян, прозорості прийняття та ефективності реалізації управлінських рішень для забезпечення сталого розвитку регіонів шляхом активізації місцевих ініціатив і раціонального використання ресурсного потенціалу територій. Освітні програми за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» спрямовані на формування нової управлінської еліти України. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова має позитивний досвід навчання магістрів за освітньою програмою «Адміністративне управління об єднаними територіальними громадами».
      За детальною інформацією звертатися до завідувача кафедри менеджменту і адміністрування Новікової Марини Миколаївни, конт. тел.. роб. 707-31-13, моб. 067-913-20-34 та куратора освітньої програми Гайдученко Світлани Олександрівни моб. 067-261-13-01.
Сайт кафедри:    http://mmgh.kname.edu.ua.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь