A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася 24 позачергова сесія Томашпільської селищної ради

Дата: 10.08.2018 14:52
Кількість переглядів: 1630

Пора відпусток не завадила 16 депутатам об’єднаної територіальної громади зібратися на 24 позачергову сесію, яка відбулася 10 серпня 2018 року, та прийняти ряд важливих рішень.

 Одноголосно проголосували обранці  за внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, а також підтримали гарантію співфінансування проекту «Система водопостачання в смт. Томашпіль Вінницької області – коригування». «У Бюджет-2018 закладено 200 млн. грн. на реалізацію державної програми «Питна вода України», - повідомив голова селищної ради Валерій Немировський, - з них 1млн 800 тис. грн. готові виділити нам на реалізацію нашого проекту. Сума співфінансування з бюджету селищної ради складає 1 млн 900 тис. грн. Це дозволить пробурити 2 свердловини в районі аеродрому й повністю забезпечити не лише Томашпіль, а й в перспективі Ракову якісною водою. І рішенням позачергової сесії ми гарантуємо, що станемо співфінансистами проекту «Система водопостачання в смт. Томашпіль  Вінницької області – коригування». 
Під час засідання сесії депутати  збільшили норму оплати за одну гру гравцям футбольної команди «Томашпіль», внесли зміни до «Стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Томашпільскій ОТГ на 2018-2020 роки» та прийняли ряд інших важливих для життєдіяльності «первинки» завдань. 
На сесії розглянуто 44 питання порядку денного, прийнято відповідні рішення. 
Також під час зібрання селищний голова Валерій Немировський привітав з днем народження члена виконавчого комітету, в.о. старости с. Горишківка Василя Григорця.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь