A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

240 жителів громади обстежили зір у рамках соціальної ініціативи Лариси Білозір «Лікар у село»

Дата: 16.08.2018 08:17
Кількість переглядів: 1482

  Упродовж 14-15 серпня у Горишківському, Нетребівському та Раківському ФАПах лікарі вінницької офтальмологічної клініки здійснювали прийом бажаючих обстежити свій зір.


  Уже з самого ранку біля Нетребівського ФАПу було людно. Окрім нетребівчан на консультацію до обласних лікарів завітали жителі Яланця та Гнаткова. За 4 години прийому було обстежено 112 осіб, виявлено чимало випадків катаракти, глаукоми, астигматизму, пацієнти, яким було призначено окуляри, отримали їх безкоштовно.
«Ми дуже дякуємо Вам, Ларисо Миколаївно, - звертаючись до депутата обласної ради Лариси Білозір, яка завітала в цей день до Нетребівського ФАПу, зазначила староста Нетребівки Валентина Дубчик, - дякуємо за чудову ініціативу, за те, що піклуєтеся про наших людей. Бо мати можливість обстежити зір на такому сучасному обладнанні та проконсультуватися у хороших окулістів – це справжнє щастя для сільських жителів».
 Нетребівська спільнота зустрічала Ларису Миколаївну квітами, словами вдячності, а громадська діячка, була вражена гостинністю господарів та тими позитивними змінами, що відбулися в Нетребівці після об’єднання з Томашпільською ОТГ. «Чудові асфальтовані дороги, ремонт у будинку культури, сучасний дитячий майданчик в центрі села тощо – це вселяє надію на процвітання цього невеличкого села. Видно, що керівник ОТГ Валерій Немировський душею вболіває за свою об’єднану громаду. Не скиглить, не йде з протягнутою рукою, а стає і робить, а цю роботу просто неможливо не помітити». 
 Лариса Білозір спільно з головою селищної ради Валерієм Немировським та старостою Нетребівки відвідали місцеву школу та будинок культури, де тривають ремонтні роботи, поспілкувалася з колективами цих установ.
  У Раківському ФАПі обстеження зору пройшли 42 бажаючих, половина з яких теж отримали безкоштовно окуляри.
«Дуже приємно, що саме села нашої ОТГ стали першими в районі, де стартувала така потрібна та корисна соціальна ініціатива від Лариси Білозір, - зазначив очільник Томашпільської селищної об’єднаної громади Валерій Немировський. Від усієї нашої громади щиро дякуємо Ларисі Миколаївні за її турботу про сільських людей, піклування про медицину, про постійну допомогу нашій об’єднаній громаді». 
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь