A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

У Томашполі вшанували пам'ять загиблих в Іловайській трагедії воїнів

Дата: 29.08.2018 16:20
Кількість переглядів: 2172

29 серпня Верховна Рада України постановила проголосити в Україні  Днем вшанування пам’яті загиблих учасників АТО з метою належного вшанування пам'яті загиблих учасників Антитерористичної операції в Україні, українських військовослужбовців та учасників добровольчих батальйонів, утвердження високої патріотичної культури в суспільстві, виховання в молоді поваги до полеглих за незалежність Батьківщини.

Саме 29 серпня 2014 року під Іловайськом (Донецька обл.) Збройні Сили України, інші військові формування та правоохоронні органи, добровольчі формування, які брали участь в АТО на Донбасі, зазнали найбільших втрат у боях з російськими окупантами, що підступно вдерлися на територію України. У ці дні, чотири роки тому, під Іловайськом на Донеччині тривало жорстоке протистояння: українські вояки потрапили в оточення, були тривалі перемови про організований відступ, і під час виходу так званим «зеленим коридором»  були цинічно розстріляні з артилерії.
З сумом і скорботою згадували  учасники жалобних заходів, що відбулися біля памятного знаку "Борцям за свободу та незалежність України", про ті страшні події. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців та правоохоронців, а до підніжжя памятного знаку поклали квіти та запалені лампадки. 
 Ми не забули про подвиг загиблих Героїв! Світла та вічна їм пам’ять!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь