A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді

Дата: 24.09.2018 11:02
Кількість переглядів: 780

  Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», згідно розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 17.01.2018 № 20 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2018 рік», та голови районної державної адміністрації від 26.01.2018 № 27 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Томашпільської районної ланки територіальної підсистеми державної системи цивільного захисту на 2018 рік», враховуючи лист Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації від 07.09.2018 № 02.1-04-950 «Щодо проведення Місячника Цивільного захисту», з метою роз’яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій прийнято розпорядження Томашпільського селищного голови Валерія Немировського №173 від 19 вересня 2018року "Про проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді" в період з 19 вересня по 17 жовтня 2018 року та затверджено План проведення Місячника цивільного захисту в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді, що додається.

 

П Л А Н
проведення Місячника цивільного захисту
в Томашпільській об’єднаній територіальній громаді

п/п

Заходи

Дата

проведення

Відповідальний

1.

Прийняття (наказів, рішень) щодо проведення в Томашпільській обєднаній територіальній громаді Місячника цивільного захисту з 19 вересня по 17 жовтня 2018 року.

 

До 18.09.2017 року

Селищний голова , начальник цивільного захисту селищної ради Немировський В.Ф.

 

2.

Огляд-конкурс серед підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності на кращу навчально-матеріальну базу з цивільного захисту.

21.09.2018-

30.09.2018 року

Виконавчий комітет селищної ради (Бабін Г.В.)

 

3.

Подання розроблених методичних матеріалів (накази, рішення та плани про проведення, пам’ятки листівки, рекомендації, фотографії, відеофільми, копії статей з газет, зразки робіт дітей оформленні в окремі папки) до Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації для представлення на обласному огляд – конкурсі.

До 01.10.2018 року

Виконавчий комітет селищної ради  (Бабін Г.В.), в.о. старост (Григорець В.М., Дубчик В.М., Пацюк Н.С.), відділ освіти (Ярош І.І.), охорони здоров’я (Семенюк С.О.)  керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, директора шкіл, дошкільних навчальних закладів

4.

Виступи фахівців  системи цивільного захисту на місцевому радіомовленні та у газетах.

21.09.2018– 17.10.2018 року

Виконавчий комітет селищної ради

5.

Виставка з демонстрацією сучасних приладів радіаційної та хімічної розвідки, засобів індивідуального захисту, медичного обладнання.

07.10.2018-

12.10.2018 року

комунальна установа «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» (Семенюк С.О.)

 

6.

В навчальних закладах середньої та позашкільної освіти активізувати роботу із створення гуртків з цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та рятувальної справи особливо в період проведення місячника.

В дитячих закладах:

    -   дні відкритих дверей із демонстрацією пізнавального матеріалу з питань пропаганди здорового, активного способу життя;

21.09.2018 – 17.10.2018 року

Відділ освіти селищної ради (Ярош І.І.)

  • дитячі конкурси з оцінки можливостей дітей орієнтуватись в надзвичайних ситуаціях, у повсякденному житті;
  • виставки дитячих робіт з висвітлення знань з основ безпеки життєдіяльності, конкурси на кращу стінівку з відповідної тематики;
  • відпрацювання проведення евакуації учнів, вчителів (викладачів) та обслуговуючого персоналу, уточнення і поновлення планів евакуації та приведення в належний стан найпростіших укриттів.

 

7.

Заняття з непрацюючим населенням щодо надання першої медичної допомоги в разі виникнення нестандартної ситуації.

21.09.2018 – 17.10.2018 року

Відповідальні особи за роботу консультаційних пунктів при селищній раді відділ охорони здоровя (Семенюк С.О.)

 

8.

Здійснення консультаційно-методичного супроводу щодо заходів з питань цивільного захисту на період проведення Місячника цивільного захисту.

 

21.09.2018-

17.10. 2018 року

Виконавчий комітет селищної ради (Бабін Г.В.)

 

9.

Закриття місячника. Підготовка звіту про проведення місячника.

17.10.2018 року

Виконавчий комітет селищної ради (Бабін Г.В.), в.о. старост (Григорець В.М., Дубчик В.М., Пацюк Н.С.), начальники відділів освіти (Ярош І.І.), охорони здоров’я (Семенюк С.О.), керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, директора шкіл, дошкільних навчальних закладів

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь