A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

О, ВЧИТЕЛЮ, ТВОЄ ШАНУЄМО ІМ’Я!

Дата: 05.10.2018 13:51
Кількість переглядів: 1810

Святкова зала НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія» гостинно зібрала працівників закладів освіти Томашпільської ОТГ  на традиційне і всіма улюблене свято – День Учителя. Сердечно та щиро звучали вітальні слова на адресу педагогів від голови об’єднаної територіальної громади Валерія Немировського: «Шановні вчителі та вихователі, працівники будинку дитячої творчості та ветерани освітянської ниви! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом — Днем працівника освіти! Ми живемо у час стрімких змін: невпинно здійснюється модернізація освіти, впроваджуються нові освітні технології. Але при цьому завжди залишається незмінною велика роль Учителя, наставника та вихователя. Ви присвятили своє життя благородній справі — навчанню та вихованню підростаючого покоління. 

Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам'яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, взірцем. Він наполегливо і лагідно вів кожного дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові.
Так символічно, що День працівника освіти ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, наші дорогі педагоги, даєте нам неоцінені скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.
Впевнений, що ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів. Ця подвижницька праця буде гідно оцінена всіма, хто прагне бачити Україну заможною і процвітаючою державою.
Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну і таку необхідну працю, за ваш ентузіазм і натхнення в роботі. Зі свого боку Томашпільська об’єднана територіальна громада зробить все можливе, щоб поліпшувались умови праці педагогів і навчання учнів, бо збудувати сильну громаду можна лише за умови виховання високоосвічених громадян.
Дозвольте, шановні освітяни, від депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто побажати вам міцного здоров'я, щастя, оптимізму. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.
Зі святом!»
Привітав своїх колег з професійним святом і начальник селищного відділу освіти Ігор Ярош. Чималій когорті освітян громади було вручено Грамоти Томашпільської селищної ради, грошову винагороду та квіти.
Привітати вчительство до Томашполя завітала також депутат обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір. «Мабуть, немає більш доброї та важливої для суспільства професії, ніж навчати і виховувати підростаюче покоління. Саме Вашими зусиллями, шановні освітяни, закладається підмурок для побудови успішної, процвітаючої та заможної держави. Ваша наставницька діяльність є запорукою інтелектуального зростання наших дітей - майбутнього України. Справжні патріоти, які вже завтра візьмуть на себе відповідальність за рідну країну, зростають завдяки Вашій самовідданій праці. У день Вашого професійного свята, шановні працівники освіти - всі, хто обрав своєю життєвою дорогою не легкий шлях наставника, щиро бажаю здоров'я й витримки, злагоди й любові. Зичу нових вагомих здобутків, успіхів у всіх справах, оптимізму і впевненості у завтрашньому дні. 
А яка чудову концертну програму підготували організатори. Вихованці Будинку дитячої творчості знову вражали своїми талантами: піснями, танцями, щирими дитячими емоціями… А справжнім сюрпризом для всіх педагогів став виступ заслуженої артистки України, талановитої скрипальки Майї Онищук, яка завітала на запрошення Лариси Білозір. Артистка не лише вразила всіх своєю віртуозністю гри на скрипці, а й зачарувала простотою та дружелюбністю. Свято вдалося на славу! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь